Skip to main content

Om kliniken


Jag är diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad massör av branschrådet Svensk massage. Sedan 2012 driver jag Massageklinik Elisabeth Petersson. Du hittar kliniken på Skeppsbron i Kalmar, strax öster om Baronens köpcentrum.

Mitt mål som medicinsk massageterapeut är att kunna hjälpa dig att skapa de bästa förutsättningar för att du ska få en långsiktigt hållbar rörelseapparat. Bra samspel mellan muskler, hjärna och nervsystem behövs för att kroppen ska må bra.

Även andra faktorer så som sömn, relationer, arbete, aktiviteter och fritid inverkar på vår hälsa. Obalanser här emellan, samt stress, kan medverka till att vi missar läsa kroppens signaler och pressar oss förbi våra gränser vilket kan leda till felaktigt rörelsemönster, smärta och i värsta fall skador.

Varje person är unik och vi behöver fundera kring vilka moment vi utsätter kroppen för i vår vardag. Jag tycker kroppen är fantastisk och spännande på många sätt. Dels är den i stor utsträckning självläkande och bra på att hitta nya vägar om den måste. Men ibland behöver den hjälp på vägen för att rätta till det som blivit fel och kunna fungera optimalt. Då är du hjärtligt välkommen till mig.

Boka tid

Här erbjuds massage både i förebyggande och behandlande syfte men även som ren avkoppling. Hör av dig och berätta mer om vad för typ av massage du önskar så bokar vi en tid.